* beauty en make up producten * binnen 1-2 werkdagen in huis * gratis verzending vanaf € 50,- in NL * bedragen vrijgesteld van BTW
  • RETOURZENDINGEN EN KLACHTEN

VERZENDINFORMATIE

  • Bestellingen worden na ontvangst van jouw betaling, uiterlijk de volgende werkdag verstuurd.
  • De verzendkosten in Nederland zijn € 2,95, € 3,95 of € 4,95 (afhankelijk van soort verzending) en staan vermeld in de winkelwagen.  In België is er een vast tarief van € 9,00.  Als het totaalbedrag van je bestelling meer dan € 50,- is vervallen de verzendkosten.
  • Alle orders geplaatst bij de webshop van AllBeautybyKrizz.nl worden verzonden middels PostNL. AllBeautybyKrizz.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken en/of beschadigen van de postzendingen tijdens deze verzending.
  • Indien niet alle artikelen die je besteld voorradig zijn zullen wij jou hiervan tijdig op de hoogte stellen. Je kunt dan kiezen voor latere verzending of het annuleren van de order. Het reeds door jou betaalde bedrag wordt dan binnen 14 dagen retour gestort op de bankrekening waarmee door jou is betaald.
  • Door in het bestelproces te klikken op ‘definitief bestellen’ ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en geef je aan dat het door jou opgegeven adres juist is en dat deze door jou is gecontroleerd. Mocht de zending vanwege een fout in het door jou opgegeven adres zoek raken, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk en zul je, indien je de bestelling alsnog wilt ontvangen, de bestelling opnieuw moeten plaatsen en tevens geheel, incl. verzendkosten, moeten betalen.
    Mocht de bestelling door ons retour worden ontvangen vanaf het foute adres, dan kunnen wij na ontvangst van de gemaakte verzendkosten van PostNL naar ons adres én de te maken verzendkosten van ons adres naar jouw juiste adres, de bestelling nogmaals naar je verzenden.